Låt Quickpoint fixa din AC inför sommaren – prisvärd verkstad med snabb service

Varma dagar närmar sig – besök närmaste Quickpoint och se till att din bil har en välfungerande luftkonditionering. Oavsett vad du behöver hjälp med reser du många trygga mil efter ditt besök hos en Quickpoint-verkstad.

Bilverkstaden Quickpoint startade i Danmark och har efter en framgångsrik start i vårt södra grannland etablerats på allt fler platser även i Sverige. Hos Quickpoint erbjuds allt från service till reparation av bromsar, hjulskifte, reparation och lagning av vindruta samt kamremsbyte.

Quickpoints service är snabb, prisvärd samt tillgänglig för alla vanliga bilmärken.

‒ Quickpoint är redan i dag rikstäckande och vi finns från norr till söder i Sverige. Fler och fler ansluter sig hela tiden till Quickpoint-nätverket, så det blir enklare för bilägare att hitta till oss, säger Magnus Jeppsson, projektledare på Quickpoint.

Nu inför sommarens varma månader är det alltid en god idé att göra en grundlig AC-kontroll. Quickpoints välutbildade tekniker ordnar ett behagligt kupéklimat åt dig genom att mäta temperatur och kapacitet på din luftkonditionering.

‒ Finns behovet så kan Quickpoints personal givetvis även rengöra din AC, så du inte behöver oroa dig över att få in bakterier i ventilationen. Quickpoints personal har den senaste utbildningen, våra anläggningar har en miljöpolicy och vi har tillgång till den senaste informationen och mjukvaran för just din bil, säger Magnus Jeppsson.

Snabb service till rätt pris

Reservdelar hos Quickpoint är OE-godkända (original equipment) och har blivit godkända av biltillverkarna. Det innebär att en eventuell fabriksgaranti bibehålls efter ett besök hos Quickpoint, där OE-reservdelar använts.

‒ Quickpoint är en verkstad för hela ditt bilägande. Oavsett om det handlar om däcket, chassiet eller din vindruta så kan vi hjälpa dig, säger Magnus Jeppsson, och fortsätter:

‒ Bilägarna kan alltid känna sig säkra att de får den hjälp de behöver enligt biltillverkarnas instruktioner hos oss. Vi har tillgång till all originaldata från biltillverkarna. Det är snabb service, rätt service och service till rätt pris.

Erbjuder alltid en lånebil

Tack vare Quickpoints stora och attraktiva nätverk av leverantörer kan eventuella reservdelar ofta erbjudas till kunderna efter en dag. Vid mer brådskande och akuta ärenden kan delar ibland erbjudas redan samma dag. Och under tiden service eller underhåll pågår erbjuds alltid en lånebil till kunden.

‒ Vi har en tydlig strategi att erbjuda våra kunder olika lösningar, som passar väldigt många. Kunden får råd av oss, men det är ändå han eller hon som fattar beslutet. Så vi låter kunden vara med och bestämma, säger Magnus Jeppsson, projektledare på Quickpoint.